- ჰობიდან ბიზნესამდე – ფიქრიას ყვავილების ორანჟერეა თელავში
- ფრანგი მეღვინე საგარეჯოში ცქრიალა ღვინოს უძველესი ტრადიციით ამზადებს
- უნიკალური ჯიშის ეგზოტიკური ფრინველების ფერმა ფშაველში
- ჰოლანდიური ჯიშის ქათმის ფერმა საგარეჯოში
- თელავში 22 სახეობის ყველს შვეიცარული და ჰოლადიური ტექნოლოგიით ამზადებენ
- სიმინდის სილოსი – პირუტყვის კვების თანამედროვე მეთოდი
- ბზის, კვიპაროსისა და ტუიას ნერგები ქვემო ალვნიდან
- თელავში 10 სახეობის ყველს შვეიცარული მეთოდით აწარმოებენ
- გავაზში კოოპერატივი “საბა” 10 სახეობის ხილს აწარმოებს
- სოფელ ნინიგორში მარწყვის სასათბურე მეურნეობა გაიხსნა
- სიმინდის მოყვანის ინოვაციური ტექნოლოგია „კარტლისისგან“
- პოლონური საწველი სისტემა და ელექტრომწყემსი – ინოვაციური ფერმა
- დედოფლისწყაროში ბიო რძის წარმოებას იწყებენ
- დამბალხაჭო – კულტურული ძეგლის სტატუსის უძველესი ფშაური დელიკატესი
- რუისპირში ბიოდინამიური მეურნეობა ფართოვდება
- მეაბრეშუმეობა სოფელ ზემო ხოდაშენში
- მარწყვის და უეკლო მაყვალის ახალი სათბური გურჯაანში
- ქუმელი – უძველესი ტრადიციული თუშური დელიკატესი
- დავარგებული ყველის საწარმო სოფელ კურდღელაურში
- კიტრის სათბური სოფელ ალვანში